Udskriv

POSTMARCH

Vore gode venner i Postens March Forening har Postmarch fra Kragelundskolen søndag den 6. maj. Start fra kl. 7.00. Der ruter fra 6-40 km, så der er rig lejlighed til at nyde Aarhusbugten, de grønne bøgeblade og bakkerne i Marselisborgskovene.

LADYWALK

Mandag den 28. maj. kl. 18.30 er det igen tid for alle vore kvindelige medlemmer til at deltage i Ladywalk på 7 og 12 km.

Læs mere om turen »»

HJÆLP TIL AT PAKKE POSER M.M.

Søndag den 27. maj fra kl. 10 og til vi er færdige, skal der bruges mange hjælpere til at pakke rygposer. Ud over ”hårdt” arbejde og mange skridt er der også hygge og god forplejning.

Mandag er der brug for hjælp til opstilling/nedtagning af telte og andet arbejde. Vi starter om morgenen og har brug for hjælp løbende i løbet af dagen og aftenen. Vi har brug for dig og alle andre. Giv besked om hvornår du kan hjælpe, og vi laver en plan.

Du kan tilmelde dig på mail eller SMS til Anders på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2074 5458 eller til Carl Henrik på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. / 2246 0446.

MOLSVANDRING

Søndag den 17. juni inviterer vi til Molsvandring fra Knebel Skole.

Læs mere om turen »»

HJÆLPER TIL MOLSVANDRING

For at kunne betjene alle gæsterne skal vi bruge nogle hænder til at sælge startkort og på rastepladserne til salg og til at smøre brød. Carl Henrik ser frem til at få din tilmelding på mail eller sms til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 2246 0446.

BUSTUR

Søndag den 18. marts er der bustur til Aalborg Fodslaws tur i Hammerbakker. Kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og hør, om der er flere pladser.

Læs mere om turen »»