GENERALFORSAMLING

Vi har afholdt generalforsamling med spisning og 47 deltagere. Der var genvalg til bestyrelsen. Fordeling af poster kan ses her »»

Årets Moesgaardvandring så ud til at blive en rigtig gyser. Med en vejrudsigt med storm og regn om natten kunne det frygtes at mange ville holde sig hjemme.

187 deltagere havde dog hørt at solen ville skinne i Aarhus, og trodsede regnen og tog af sted. Det blev til en flot dag i skoven med masser af blade på stierne og flot udsigt over bugten. Tak til alle deltagere og hjælpere for en dejlig dag.

JULEFROKOSTTUR

Søndag den 10. december starter vi fra Filtenborg plads kl. 8.30 på vores traditionsrige julefrokosttur.

Tilmelding senest den 3. december til Anders.

Læs mere om turen »»

2. JULEDAG - JULEMOTIONSTUR

Vi mødes i skoven til julehilsen og varm kakao, som der er tradition for. Startstedet er Marselisborg Gymnastikcenter, Dalgas Avenue 12.

Læs mere om turen »»

LANG TRÆNINGSTUR

På opfordring laver vi alligevel en lang træningstur i 2018, og det bliver med bus ud, og så går vi hjem.

Turen finder sted lørdag den 3. februar.

Tilmelding til Carl Henrik på SMS på 2246 0446 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Læs mere om turen »»

BUSTUR

Søndag den 18. marts er der bustur til Aalborg Fodslaws tur i Hammerbakker.

Læs mere om turen »»

HYGGEAFTEN MED FOREDRAG

Torsdag den 8. februar er det lykkedes os at overtale Knud og Hanne Andersen fra Viborg (landsformanden for Vandre-foreningen Fodslaw). De vil fortælle og vise billeder om en af Pilgrimsruterne samt om Hærvejsvandringen.

Tilmelding til formanden senest den 3. februar.

Læs mere om arrangementet »»