HASLE BAKKER

hasle bakker2018Ført tur på 26 km med startgebyr på 20,00 kr. og med rastepladser hvor der kan købes kaffe, kage, madpakker samt øl og vand. Læs mere »»

GENERALFORSAMLING

Torsdag den 27. september afholdes der årlig generalforsamling i Pyramidesalen på Tranbjerg Lokalcenter. Læs mere »»

ECCO WALKATHON

Skal vi lave et Aarhus Fodslaw-hold? Læs mere »»

JULEMÆRKERMARCH

Meld dig til Julemærkemarch søndag den 2. december fra Rosenvangsskolen kl. 09.00.

Vi kan blive største hold, hvis alle vil være med. Erik Vandet tager imod din tilmelding og betaling senest den 11. november. Pris for medalje er 60 kr. Diplom koster 25 kr. Prisen kan måske være justeret til i år?

JULEFROKOSTTUR

Reserver søndag den 9. december til julefrokost i Aarhus Fodslaw. Vi byder på gåtur, god mad og hygge. Der er i år start fra Marienlund. Alle er velkomne. Læs mere i næste blad.

MOESGAARDVANDRING

RastI weekenden den 27-28. oktober er der stor GÅ-weekend i Aarhus.

Postens Marchforening har 25 km Euraudaxtur lørdag formiddag kl. 9.00. Se postens-mf.dk for nærmere oplysninger.

Vi har aftentur lørdag kl. 16.00 fra Beder skole og Moesgaardvandring søndag kl. 09.00 med ruter på op til 24 km. Læs mere »»

HJÆLPERE TIL MOESGAARDVANDRING

Så skal vi igen have fat i alle vore superhjælpere til denne weekend.

Der er opgaver lørdag, i køkkenet og med salg af startkort, servering af mad om aftenen. Søndag får vi brug for det store hold til at bemande startsted, rastepladser på turen, og hvad der ellers er af opgaver.

Fang Carl Henrik til generalforsamlingen eller på 2246 0446 og hør om mulighederne. Erik Skals kan også kontaktes på træningsturene.